Entrepreneurs’ Organization (ЕО) откри официално клон за Югоизточна Европа

Организацията посрещна членове от България, Румъния и Сърбия

Entrepreneurs’ Organization (EO), водеща световна мрежа от успешни предприемачи, обяви старта на най-новия си клон – този в Югоизточна Европа, ЕО SEE (EO South Eeast Europe). Регионалният клон е създаден от 16 предприемачи от България, Румъния и Сърбия. EO Югоизточна Европа е и първият клон с участието на повече от една държави в историята на организацията.
EO е основана през 1987 г. с основната идея да преобразява и подобрява живота на предприемачите, които са гръбнака на икономиката в света. От тогава насам организацията се е разраснала до 13 000 членове в 179 клона и 57 държави. С мисия да мотивира водещи предприемачи да учат и да се развиват, организацията обогатява живота на членовете предоставяйки им възможност за динамично учене един от друг, преживявания от типа „веднъж в живота “и връзки с експерти.

Предприемачеството в Източна Европа расте бързо и планът за действие на Европейската инициатива за предприемачество 2020 ще даде допълнителен тласък на местните екосистеми през следващите години. Добавяйки предимствата на ученето и изграждането на мрежа от контакти чрез EO, очакваме положителен ефект за членовете и техните общности. Жаждата за знание е ключова ценност на EO и ние улесняваме това чрез обмяната на опит между предприемачите, както и предоставяйки възможност за записване в Executive Education програми или посещение на световните ни събития за обучение.

Мария Гергова - Бенгтссон, президент на EO за Югоизточна Европа

Официалното откриване на клона за Югоизточна Европа се проведе в балната зала на Централен военен клуб в София. „В предприемачеството София е пример за другите градове в България, а нашата визия за града е той да се утвърди и като фактор на Балканите“ сподели в поздравителен адрес кмета на София Йорданка Фандъкова.  В духа на ценностите на организацията за непрекъснато учене и усъвършенстване в програмата на събитието бе включена вдъхновяваща и вълнуваща реч от Хауърд Дел, спортист, бизнес консултант и актьор. Тъй като забавленията и щастието са част от ДНК-то на EO, събитието продължи с колоритни развлечения, докосващи и предизвикващи всички човешки сетива.
th-8585373462-1092x728.jpg
th-8585300932-980x727.jpg
Тази година избраните членове на борда са:
  • Reggie Chandra  -  Forum Chair
  • Panicos Christopoulos  -  Membership Romania
  • Radu Ciorba - Finance
  • Stephane Gantchev  - Mentorship
  • Maria Gergova-Bengtsson - President
  • Istvan Hutton - Global Students Entrepreneurs’ Awards
  • Ivan Lekushev - Strategic Alliances
  • Razvan Luca - Integration
  • Calin Lupsan - Learning
  • Yanka Nikolova - Membership Bulgaria
  • Attila Simon - Accelerator and Marketing
Като световен лидер в предприемачеството, EO играе важна роля в бизнеса, индустрията и живота на водещи предприемачи навсякъде по света. Предприемачите трябва да са учредители, съоснователи или контролиращи акционери на дадено дружество, за да бъдат допуснати до членство.

Entrepreneurs' Organization — EO is the World’s Only Peer-to-peer Network Exclusively for Entrepreneurs

The Entrepreneur' Organization enables entrepreneurs to learn and grow from each other leading to greater business success and an enriched personal life.

За Entrepreneurs’ Organization:
Entrepreneurs’ Organization (EO) е глобална мрежа за контакти, състояща се от повече от 13 000+ влиятелни собственици на бизнес компании в 179 президентства и 57 държави. Основана през 1987, EO е катализаторът, който дава възможност на водещите предприемачи да се учат и да растат, достигайки по – голям успех в и извън бизнеса .

logo.jpeg

EO South East Europe Chapter Launch Press Release.docx

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВИ КОЛЕКЦИЯТА TOMMYNOW ICONS ЗА ЕСЕН 2018 ПО ВРЕМЕ НА СЪБИТИЕ „ВИЖ СЕГА, КУПИ СЕГА" В ШАНХАЙ

Колекцията TOMMYNOW ICONS бе представена в Шанхай от посланиците на марката Люис Хамилтън, Хейли Болдуин, Уини Хароу и Маги Янг, акцентирайки върху съвременните лидери, иконите на утрешния ден.. По време на събитието за първи път бяха показани първата съвместна коле
TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ КОЛЕКЦИЯ TOMMYNOW ICONS ЗА ЕСЕН 2018 ПО ВРЕМЕ НА СЪБИТИЕ „ВИЖ СЕГА, КУПИ СЕГА" В ШАНХАЙ

За пети пореден сезон Tommy Hilfiger ще даде възможност за достъп на потребителите до уникалната си платформа "Виж сега, купи сега", която тази година се реализира в Шанхай. Заедно с посланиците на марката Люис Хамилтън, Хейли Болдуин, Уини Харлоу и Маги Янг брандът се ф
ТРЪМП, ТЕОРИИ ЗА КОНСПИРАЦИЯТА – СИЛАТА НА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ

Може би сте чували за нарастващото значение на фалшивите новини, които станаха израз на годината за 2017 според речника Collins. Ако не ви звучи познато, няма от какво да се страхувате. Този израз възникна през последните 1 – 2 години, най-вече благодарение на президентс
TRUMP, CONSPIRACY THEORIES – THE POWER OF FAKE NEWS

Maybe you heard about the growing relevance of fake news, which just became the expression of the year 2017 according to Collins Dictionary. Don’t afraid if it doesn’t sound familiar to you, we got your back: this expression just arisen in the past one or two years, most
Check your inbox for a subscription confirmation email.
By confirming your subscription you will receive the latest content published on this website and consent to your information being securely processed and stored.