United Partners представи нова услуга „Inbound ПР и маркетинг”

Агенцията е първата в България и Югоизточна Европа, която е сертифициран партньор на платформата за content marketing HubSpot

United Partners, една от водещите комуникационни агенции, специализирана в сферата на корпоративните и интегрирани маркетингови комуникации, представи нова услуга, която добавя към портфолиото си – Inbound ПР и маркетинг. В своята основа Inbound маркетингът разчита на най-сложното от всички предимства – това даден бранд да има какво да каже на аудиторията и да може да го каже по интересен начин и в правилния момент. Колкото по-често се случва този цикъл на говорене, толкова по-вероятно е потенциалният клиент да се превърне в реален такъв.
Самата методология е фокусирана върху привличането на потенциални клиенти/потребители чрез подходящо и полезно съдържание за тях. Това съдържание цели да има добавена стойност по време на всеки етап от потребителското пътуване – обмисляне, търсене, купуване и т.н. С Inbound маркетинга потенциалните клиенти намират даден бранд, продукт или услуга чрез канали като блог статии, уеб сайтове, търсачки и социални медии.

Един от ключовите стратегически стълбове на United Partners е иновации във всичко, което правим. Комуникационния бизнес се развива много динамично. Всеки ден излизат нови инструменти и методологии, които правят работата ни по-ефективна, по-лесна и по-резултатна. Търсенето и адаптирането на нови методологии е основна част от ежедневието ни с цел да сме полезни и да добавяме все по-голяма стойност за бизнесите на нашите клиенти. Радвам се, че днес  представяме Inbound ПР - една изключителна иновация в ПР сферата, в която вярваме и вече адаптираме

Мария Гергова-Бенгтссон, основател и изпълнителен директор на United Partners.

Услугата, която United Partners вече предлага на пазара, е в партньорство с HubSpot – платформа за CRM, маркетинг, продажби и обслужване на клиенти и цели да даде на компаниите необходимите инструменти, за управление на цялостното изживяване на потребителите - от разпознаваемост до превръщането им в застъпник на конкретни брандове.

Inbound ПР е идея и методология, която разработих, след като в HubSpot работих дълго време с ПР агенции от различни държави, а преди това самата аз работих в няколко ПР агенции в Германия и Англия. Inbound ПР методът е начин традиционните ПР агенции да подобрят модела си на работа, за да могат да отговорят на нуждите на клиентите и потребителите в дигиталния свят, в който технологиите се развиват по-бързо, от колкото могат да се възприемат. Радвам се, че именно United Partners започва да развива и предлага услугата в България и Югоизточна Европа. Вярвам, че опитът и познанията, които агенцията има, ще допринесат за развитието, популяризирнаето и налагането на идеята и нуждата от Inbound ПР и маркетинг“.

Илияна Старева, мениджър програма за глобални партньорства и автор на книката “Inbound PR”

What is HubSpot?

visual 1.jpg

Iliyana Stareva.jpg

Inbound PR12072018.docx

GDPR: дългоочакваното решение или източник на нови проблеми?

Какво мислят по въпроса българските онлайн потребители?

Нова онлайн бизнес мрежа обединява българите на световно ниво

Компанията International Business Alliance.Bulgaria, създадена от двама българи в Лондон, откри първата по рода си онлайн бизнес мрежа на международния бизнес и култура с българска връзка.
United Partners е сред финалистите за агенция на годината в тазгодишния конкурс SABRE Awards

Агенцията бе наградена и със сертификат за отличие в категория „THOUGHT LEADERSHIP IN PR“ за проекта Hack The Fake News

UP Services

United Partners provides strategic counseling, corporate reputation, brand communications, event management, public affairs consulting and digital communications. Being an affiliate of some of the world leading PR networks and thanks to their experience and support, as w