United Partners обяви, че се присъединява към HubSpot като първата серитифицирана партньорска агенция за България и Югоизточна Европа. HubSpot е водеща платформа за CRM, маркетинг, продажби и обслужване на клиенти, която работи пряко с партньорски агенции и им помага да развият бизнеса си чрез inbound софтуер, услуги и поддръжка.

Много се радваме да приветстваме United Partners в партньорската програма на  HubSpot. Опитът им като интегрирана маркетингова агенция в Югоизточна Европа и иновативният им подход към дигиталния маркетинг ще е от огромна полза както за самата агенция, така и за клиентите й. Аз и моят екип ще следим с огромно удоволствие прогреса и развитието на United Partners.

Шанейд Гоги, акаунт мениджър на HubSpot

За нас е изключителна крачка напред, че започваме да работим с HubSpot. През последните няколко години нашият екип се фокусира и работи върху много различни дигитални маркетинг кампании, включително създаването на стратегии и реализирането им на пазара. Добавянето на услугата inbound PR и маркетинг към портофолиото ни, ще ни даде възможност да продължим да развиваме индустрията в региона и да предоставяме нова, ценна за бизнеса на нашите клиенти експертиза

Мария Гергова-Бенгтссон, основател и изпълнителен директор на United Partners

United Partners е една от първите български специализирани комуникационни агенции, която предлага пълно обслужване в сферата на корпоративните и интегрираните маркетингови комуникации. През последните 20 години компанията осъществява многобройни продуктови и корпоративни кампании, пъблик афеърс проекти, дигитални кампании за водещи компании от индустрии като ИТ, здравеопазване, бързооборотни стоки, мода и красота.
През годините United Partners печели многобройни отличия от конкурси в сферата на корпоративните и маркетингови комуникации, сред които специалната награда на IPRA GWA (Международните златни награди на Международната ПР асоциация) през 2014г. за PR кампания с фокус дигитално включване в Европейския Съюз и награда от IPRA GWA през 2016г. за най-добра международна PR кампания.
За  HubSpot:
HubSpot (NYSE: HUBS) HubSpot е водеща платформа за CRM, маркетинг, продажби и обслужване на клиенти. От 2006г. насам, HubSpot се заема с мисията да направи света повече inbound. Днес, над 37,000 клиенти в близо 90 държави използват признатите услуги, поддръжка и софтуер на HubSpot, за да трансформират начина, по който привличат, ангажират и удовлетворяват потребителите си. HubSpot Growth Stack, изграден върху мощен и безплатен CRM, състоящ се от  Marketing Hub, Sales Hub и Customer Hub, който скоро ще е на пазара, дава на компаниите всички нужни инструменти, за да управляват цялостното изживяване на потребителя от разпознаваемост до превръщането им застъпник на марката/компанията.

HubSpot е номинирана като най-доброто работно място от Glassdoor, Fortune, The Boston Globe и The Boston Business Journal. Главният офис на компанията се  намира в Кеймбридж, Масачузетс, САЩ, като компанията им офиси и в Дъблин, Ирландия (централен офис за EMEA); Сингапур; Сидни, Австралия; Токио, Япония; Берлин, Германия и Портсмут, Ню Хемпшир. Научете повече на www.hubspot.com.

Copy as a Plain Text

United Partners_HubSpot partnership announcement_press release BG.docx.doc.docx

docx | 130 KB

logo-web-color (2).svg

image | 9.86 KB

certified-logo.png

image | 86.3 KB

Check your inbox for a subscription confirmation email.
By confirming your subscription you will receive the latest content published on this website and consent to your information being securely processed and stored.