United Partners е сред финалистите за агенция на годината в тазгодишния конкурс SABRE Awards

Агенцията бе наградена и със сертификат за отличие в категория „THOUGHT LEADERSHIP IN PR“ за проекта Hack The Fake News

United Partners отново затвърди позицията си на водеща агенция за интегрирани маркетингови комуникации в Централна и Източна Европа, нареждайки се сред финалистите за агенция на годината в Източна Европа на тазгодишния конкурс SABRE Awards и в топ 60 на агенциите в регион EMEA (Europe, Middle East and Africa).

Освен в тази категория, United Partners съвместно с Мтел, чието комуникационно обслужване поеха от юли 2017г., са сред финалистите в категория „Public Education“ с проекта Mtel Media Masters. Вече 7 години подред Mtel Media Masters отличава най-добрите журналистически разработки, показващи как технологиите, иновациите и научните открития влияят върху живота ни и го променят.

Признание агенцията получи и със сертификат за отличие в категорията „THOUGHT LEADERSHIP IN PR“ за първа фаза от проекта Hack The Fake News, чиято цел е откриване на решения за борба с „фалшивите новини“ базирани на последните технологии в областта на анализа на текстови данни - изкуствен интелект и машинно самообучение. Първата фаза от проекта се проведе на локално ниво, а втората която предстои тази година ще се проведе на глобално ниво.

За нас тези отличия са важни, защото ни дават отговор на въпроса дали се движим в правилната посока. Живеем в динамичен свят, променяме се всеки ден, търсим и предлагаме нови услуги и решения. Награди като SABRE  са ветропоказател на комуникационния бизнес и нареждайки се сред най-добрите в Европа е знак, че сме в крак със световните тенденции като качество на работа и предлагани комуникационни стратегии и кампании

Mария Гергова-Бенгтссон, основател и управляващ директор в United Partners

Entrepreneurs’ Organization (ЕО) откри официално клон за Югоизточна Европа

Организацията посрещна членове от България, Румъния и Сърбия
TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВИ КОЛЕКЦИЯТА TOMMYNOW ICONS ЗА ЕСЕН 2018 ПО ВРЕМЕ НА СЪБИТИЕ „ВИЖ СЕГА, КУПИ СЕГА" В ШАНХАЙ

Колекцията TOMMYNOW ICONS бе представена в Шанхай от посланиците на марката Люис Хамилтън, Хейли Болдуин, Уини Хароу и Маги Янг, акцентирайки върху съвременните лидери, иконите на утрешния ден.. По време на събитието за първи път бяха показани първата съвместна коле
TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ КОЛЕКЦИЯ TOMMYNOW ICONS ЗА ЕСЕН 2018 ПО ВРЕМЕ НА СЪБИТИЕ „ВИЖ СЕГА, КУПИ СЕГА" В ШАНХАЙ

За пети пореден сезон Tommy Hilfiger ще даде възможност за достъп на потребителите до уникалната си платформа "Виж сега, купи сега", която тази година се реализира в Шанхай. Заедно с посланиците на марката Люис Хамилтън, Хейли Болдуин, Уини Харлоу и Маги Янг брандът се ф
ТРЪМП, ТЕОРИИ ЗА КОНСПИРАЦИЯТА – СИЛАТА НА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ

Може би сте чували за нарастващото значение на фалшивите новини, които станаха израз на годината за 2017 според речника Collins. Ако не ви звучи познато, няма от какво да се страхувате. Този израз възникна през последните 1 – 2 години, най-вече благодарение на президентс
Check your inbox for a subscription confirmation email.
By confirming your subscription you will receive the latest content published on this website and consent to your information being securely processed and stored.