United Partners е сред финалистите за агенция на годината в тазгодишния конкурс SABRE Awards

Агенцията бе наградена и със сертификат за отличие в категория „THOUGHT LEADERSHIP IN PR“ за проекта Hack The Fake News

United Partners отново затвърди позицията си на водеща агенция за интегрирани маркетингови комуникации в Централна и Източна Европа, нареждайки се сред финалистите за агенция на годината в Източна Европа на тазгодишния конкурс SABRE Awards и в топ 60 на агенциите в регион EMEA (Europe, Middle East and Africa).

Освен в тази категория, United Partners съвместно с Мтел, чието комуникационно обслужване поеха от юли 2017г., са сред финалистите в категория „Public Education“ с проекта Mtel Media Masters. Вече 7 години подред Mtel Media Masters отличава най-добрите журналистически разработки, показващи как технологиите, иновациите и научните открития влияят върху живота ни и го променят.

Признание агенцията получи и със сертификат за отличие в категорията „THOUGHT LEADERSHIP IN PR“ за първа фаза от проекта Hack The Fake News, чиято цел е откриване на решения за борба с „фалшивите новини“ базирани на последните технологии в областта на анализа на текстови данни - изкуствен интелект и машинно самообучение. Първата фаза от проекта се проведе на локално ниво, а втората която предстои тази година ще се проведе на глобално ниво.

За нас тези отличия са важни, защото ни дават отговор на въпроса дали се движим в правилната посока. Живеем в динамичен свят, променяме се всеки ден, търсим и предлагаме нови услуги и решения. Награди като SABRE  са ветропоказател на комуникационния бизнес и нареждайки се сред най-добрите в Европа е знак, че сме в крак със световните тенденции като качество на работа и предлагани комуникационни стратегии и кампании

Mария Гергова-Бенгтссон, основател и управляващ директор в United Partners

ТРЪМП, ТЕОРИИ ЗА КОНСПИРАЦИЯТА – СИЛАТА НА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ

Може би сте чували за нарастващото значение на фалшивите новини, които станаха израз на годината за 2017 според речника Collins. Ако не ви звучи познато, няма от какво да се страхувате. Този израз възникна през последните 1 – 2 години, най-вече благодарение на президентс
United Partners представи нова услуга „Inbound ПР и маркетинг”

Агенцията е първата в България и Югоизточна Европа, която е сертифициран партньор на платформата за content marketing HubSpot
GDPR: дългоочакваното решение или източник на нови проблеми?

Какво мислят по въпроса българските онлайн потребители?